söndag 30 januari 2011

Slutspel

Klockan 16:55, när solen höll på att gå ner, tog jag denna bild.





Kl 17:00 började den hyperspännade handbollsmatchen mellan Danmark och Frankrike, som tyvärr Danmark förlorade med 37-35 efter förlängning. Även svenska handbollslaget förlorade sin match mot Spanien med siffrorna 23-24. Dystert alltså för Norden.

3 kommentarer:

Agneta sa...

Hej, Henry!

I dag har det varit en riktig "nagelbitardag" med otroligt spännande matcher hela dagen. Att förlora med ETT ynka mål är bedrövligt, då är det bättre med minst 5, för det markerar liksom skillnaden lite mer.
Sedan kan man ju ha åsikter om en del domslut också, som alltid ;-)

Att Danmark stog emot så länge som dom gjorde var otroligt och målet dom gjorde sekunderna före slutsignalen....! Förlängning är ju lite extra spännande och det visar ju att lagen spelade lika bra. Men vi ska väl inte klaga ändå. Två lag fr. Skandinavien bland de fyra bästa i VM, inte illa :-)

Kram, Agneta

pellispricken sa...

Vilken vacker bild, solnedgång är vackert att titta på. Vi har den utanför husbilens köksfönser och man tittar mest var dag och förundras över färgerna.
Hoppas yrseln gått över och att det berodde på tabletterna dr tog bort och inte har annan bakomliggande orsak.
Trevlig helg!

Gunnar sa...

Vacker bild! Ja visst var det spännande att följa handbollen. Såväl damlaget som herrlaget har gjort bra ifrån sig. Ser ut som om Sverige är tillbaka toppen igen.